KBRSF >  Nieuws >  Nieuwsbericht


Officials


De voorbije dagen vond in het Meetingcenter van de KBRSF in Zaventem een FEI cursus plaats voor Level 3 Jumping Juryleden.  Op die manier wordt de mogelijkheid geboden aan juryleden Level 2 om de eventuele volgende stap in hun carrière te zetten.  De Level 3 Jumping Judges hebben immers de mogelijkheid om Voorzitter te zijn van de Ground Jury en kunnen optreden als Foreign Judge op internationale wedstrijden. 

De cursus verliep over drie dagen en was doorspekt met theoretische en praktische modules.  Er was uiteraard een ingangsexamen en een uitgangsexamen en daarnaast nog een mondelinge test.  Course Directors waren 

* Stephan Ellenbruch (GER) 
* Jon Doney (GBR) 
* Freddy Smeets (BEL) 

In totaal namen 15 juryleden deel aan de cursus die vanuit alle hoeken van de wereld waren afgezakt naar Zaventem.  Ze kwamen met name uit USA, Colombia, Iran, Rusland, Frankrijk, Zweden, Portugal  UK, Italie en uiteraard Belgie.  Na de testen werden 10 juryleden gepromoveerd tot Level 3. 

De Koninklijke Belgische Ruitersport Federatie is bijzonder blij dat drie Belgische vertegenwoordigers ook met succes de cursus hebben afgelegd. 

* Tsjery Janssen 
* Christel Lenssens 
* Philippe Pirez 

We wensen hen nog veel succes in de toekomst en vooral ook veel paardensportplezier als judge op menig evenement.